Denali berg in Alaska

Werkcode: 185 348 Kopieer de werkcode

Menno Schaefer profielfoto De berg Denali word maar gezien door 30% van de bezoekers van het National Park Denali. Dit komt omdat de meeste tijd de berg verscholen is door de wolken. Op deze ochtend was hij wel zichtbaar in met een beetje mist boven Wonderlake was het plaatje geheel compleet

Dit werk wordt aangeboden door Menno Schaefer

Menno Schaefer mag als fotograaf het liefst in de natuur zijn om de mooiste momenten vast te leggen op beeld. Dit doet hij vol passie en respect voor de dieren en natuur. Het mogen maken van foto's van bijvoorbeeld een wild zoogdier of een roofvogel blijft iets speciaals. Je mag dan even aanwezig zijn in de omgeving van het dier. Alle wildlifefoto's zijn dan ook gemaakt de vrije natuur en niet in dierenparken of gevangenschap. Verder maakt hij ook foto's van vele uiteenlopende onderwerpen. Van landschappen tot autosport. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot passie.

Meer weten over Menno Schaefer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Emiel
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Thea
Nederland
5 / 5

Super!
Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
pascal
Nederland
5 / 5

Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Mike
Nederland
4.5 / 5

geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Ciska Postema
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Wilfred
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Karen
Nederland
5 / 5

Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Denali berg in Alaska van Menno Schaefer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden