Vos al lopend door de duinen

Werkcode: 415 890 Kopieer de werkcode

Menno Schaefer profielfoto Een rode vos loopt door de duinen met in de achtergrond een mooie Hollandse wolkenlucht.

Dit werk wordt aangeboden door Menno Schaefer

Menno Schaefer mag als fotograaf het liefst in de natuur zijn om de mooiste momenten vast te leggen op beeld. Dit doet hij vol passie en respect voor de dieren en natuur. Het mogen maken van foto's van bijvoorbeeld een wild zoogdier of een roofvogel blijft iets speciaals. Je mag dan even aanwezig zijn in de omgeving van het dier. Alle wildlifefoto's zijn dan ook gemaakt de vrije natuur en niet in dierenparken of gevangenschap. Verder maakt hij ook foto's van vele uiteenlopende onderwerpen. Van landschappen tot autosport. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot passie.

Meer weten over Menno Schaefer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Dieter Rogiers
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
giovanna van eijk
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Monique Lagerweij
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Barbra
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
John de Jong
Nederland
5 / 5

helemaal blij aan de muur
Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Astrid van Zuijlen
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Vos al lopend door de duinen van Menno Schaefer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden